Visagie basis opleiding (make-up artist)

De lessen worden gegeven door een zeer ervaren visagist.

Tijdens deze opleiding wordt o.a. les gegeven in make-up Arcadeboog, Make-up voor de gekleurde huid, Make-up voor de rijpere huid, Praktijkvoorbereiding, Oog make-up Aziatische ogen, Dag make-up, Zomer make-up, Make-up voor brildragers, Avond make-up, Bruid make-up. Dit alles is gericht op techniek en gespecialiseerd vakwerk. Er wordt aandacht besteed aan de geschiedenis van make-up, Camoufleren, Foundation, Fixeren, Shapen en highlighten, Vormen van het gezicht en nog veel meer onderwerpen op dit gebied. Er wordt lesgegeven door een visagist. In kleine groepjes zodat jullie alle aandacht krijgen. En bij vragen niet hoeft te wachten tot je eindelijk aan de beurt bent.

Met deze brede opleiding kan in zeer veel branches worden gewerkt. De beroepsopleiding is een professionele en praktijkgerichte opleiding. Je leert alle aspecten van het vak. Je kunt in de jaren daarna bijblijven met onze trendcursussen, die exclusief gegeven worden voor oud-leerlingen.

Tijdens de theorielessen wordt uitleg gegeven over het komende onderwerp en voor de praktijklessen brengt men een model mee. Tijdens de beoordelingslessen worden foto’s gemaakt, die in een latere les uitgebreid worden besproken. Het materiaalpakket incl. het cursusboek, moeten bij de school worden aangeschaft.

 

De beroepsopleiding visagie basis bestaat uit  

Inleiding, Productkennis, Kijk op kleur, Reiniging en voorbereiden van het gezicht, Wenkbrauwen epileren, Camoufleren, Foundation, Fixeren, Shapen en highlighten, Vormen van het gezicht, Oogmake-up, (plaatsbepaling) eyeliner, (plaatsbepaling) mascara, Wenkbrauwen corrigeren, Make-up voor de mond, Oogvormen corrigeren, (plaatsbepaling) blusher, De Basis, Variatie Oog make-up, Blush & face-shapers, Kleur & productieleer, De Mond, De Wenkbrauwen, Aanplakwimpers, Proefexamen met foto’s, Arcadeboog, Make-up voor de gekleurde huid, Make-up voor de rijpere huid, Praktijkvoorbereiding, Oog make-up Aziatische ogen, Dag make-up, Zomer make-up, Make-up voor brildragers, Avond make-up, Bruid make-up.


Opleidingsduur

Is 10 lessen. Je kunt bij ons op 2 manieren aan de visagie-opleiding deelnemen. Dit kan gedurende dag van 10:00 tot 13 uur of  middag van 12.00 tot 15.00 of u kunt kiezen voor de avond van 19 tot 22 uur.

 

Kosten opleiding

€ 1250,- (excl. materiaal). Mag eventueel in termijnen betaald worden In uitzonderlijke gevallen is het ook mogelijk om in meerdere termijnen te betalen (dit dient persoonlijk aangevraagd te worden bij Marcella Bakker). U ontvangt een bevestiging met betalingsgegevens. De kosten van het materiaal komen hierbij.

 

Het materiaal

De koffer bestaat uit professionele make-up. het cursusboek en de foto’s zijn inbegrepen. Kosten € 725,=. De koffer moet op de 1e les betaald zijn en wordt tevens op de 1e les uitgedeeld.

 

Examen/Diploma

De kosten: € 125,-

Na het deelnemen en, met voldoende resultaat, behalen van het examen, ontvang je een diploma.

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

© mbbeautyfacts  Proudly created with Wix.com